Naar boven

- +
$
Lis Masseuse $ 100

pers (25)

Estefania masseuse $ 100

Estefania (28)

Vany Masseuse $ 100

vany (40)

Masseuse Gala $ 100

Gala (27)

Martinax-masseur $ 100

Martinax (28)

Sexy zeemasseuse $ 100

Sexy zee (48)

Josefiina Masseuse $ 100

Jozefina (28)

Diadnaa Masseuse $ 100

Diadnaa (36)

Delfiina masseuse $ 100

Dolfijn (33)

Deense masseuse $ 100

Deens (30)

Flopy Uri Masseuse $ 100

Floppy Uri (22)

Fernanda Masseuse $ 100

Fernanda (39)

Veelgestelde vragen aan massagetherapeuten

Wat gebeurt er tijdens een van onze massagesessies?

Allereerst ontmoeten we elkaar op het ontmoetingspunt. Dit kan op onze afdelingen zijn of bij u thuis of hotelkamer. Nadat we elkaar hebben begroet, trek je je kleren uit en neem je een bad. Soms vergezellen we je graag in de badkamer, dat hangt af van met wie van ons je omgaat. Als je klaar bent met douchen, staan ​​we voor je klaar met alles klaar om op de brancard, bed of tatami te gaan liggen. Zodra u comfortabel bent, gaan we verder met de massage die u hebt aangevraagd. Het zal beginnen als een normale massage, maar beetje bij beetje zullen we steeds dichter bij intimiteit komen. Afhankelijk van met wie van ons je bent, zullen we verschillende soorten seksuele diensten aanbieden. dus kies goed

Zijn onze massages veilig?

Natuurlijk! Er is niets te vrezen, we zijn allemaal perfect voorbereid om massages uit te voeren en we weten wat we doen. We garanderen dat wanneer u klaar bent met de sectie, u tevreden zult vertrekken en wilt herhalen.

Zijn massages met een happy end illegaal?

Helemaal niet. We zijn gewoon twee volwassenen die grote dingen doen waar beide partijen het over eens zijn. Dus maak je geen zorgen. Zolang u ons respectvol behandelt, zult u nooit enig probleem hebben.

Wat is een tantrische massage?

Het antwoord hangt af van aan wie je het vraagt. Eigenlijk is een tantrische massage een voorouderlijke techniek uit India, die erotisch is. Het doel van tantrische massage zelf is niet om je te laten ejaculeren, maar om je naar een hoog niveau van lust te brengen door middel van massages op verschillende delen van het lichaam, inclusief de geslachtsorganen. Tantrische massage is een kunst en het vergt jaren van oefening om de technieken te verbeteren. Het is duidelijk dat we niet allemaal in staat zijn om deze technieken perfect te bereiken, maar sommigen van ons kunnen dat wel. Probeer het een keer en je zult het voor altijd willen herhalen.

Wat betekent tatami-massage?

Over het algemeen worden alle massages liggend gedaan. Nu kan men op een conventioneel bed liggen, op een professionele massagetafel of op een tatami. Het woord tatami is een Japanse term en is in feite een mat of mat van gemiddelde dikte die op de grond wordt gegooid. Het uitvoeren van massages op tatamimatten heeft bepaalde voordelen, zoals het verkrijgen van meer ruimte en gemak voor ons om te bewegen en dichter bij u te komen.

<< 1 >>