leeftijd

21

Beroep

buffervoorraad

Hoogte

163 cm

Evalueren

150 Amerikaanse dollar

van maandag tot zaterdag

door 09: 00 23 naar: 00

WhatsApp

Ik zal whatsappen

foto verifiëren in november 2023 zeg ArgXP.
Het is geregistreerd dat deze persoon geen eerdere boetes heeft gehad, gedetacheerd door MJyDH.

Foto van Dolce Lexa

Chi sono io?

Ciao amore! 💗💗

Ultimi giorni in Argentina! 🥺

Sono Lexy, una tenera waifu rossa con occhi color miele molto focosi e dotata di una sensualità unica ♥︎.

Ik zei je dat ik klink als een cosplayer, dus ik kan je favoriete personage interpreteren en ervoor zorgen dat ik op tijd naar je fantasie luister.

Il mio servizio si distingue per la mia incredibile passione 🔥 (boyfriend vibes), baci bagnati, carezze, sguardi e altro ancora...😏.

Ma soprattutto mi distinguono per le mie curve, il seno, la coda e la bocca, tutto al naturale! Non ho interventi di chirurgia plastica.

Misure: 100-65-105 reais, ik zie het in mijn video, ik zag assicuro dat ik farò impazzire zag 🥵!

Sono una studentessa universitaria 🤓sul serio (quindi vi chiedo di prenotare in anticipo un appuntamento).

Mi considero una donna colta con senso dell'umorismo, amichevole e molto calorosa 🧚🏻‍♀️.

Amo lo sport, la vita sana, i cavalli e il mondo della tecnologia 🎮 Nel tempo libero gamer e otaku 😝.

📍Ho, een compleet nieuw appartement van mij in Palermo.

  • Fornisco servizio virtuale, sono nella top 10% Argentina su onlyfans 🇦🇷.

📌Betaalmethode: constante, bonus- en cryptowaarde.

Ik ken tantra en bdsm, accetto ook drie en één single. Ik ben bereid om dove vuoi te reizen 🌎.

Ti aspecto Papà per deliziarti con il mio spruzzino en dal sapore dolce 🤤.

Non servo i brasiliani!!

Fiorella

Foto door Fiorella

lieve lexa

Ik wacht op uw bericht Schrijven, niet farla aspettare.

Scopri is meglio Escorte VIP!

zalma
ZS

Foto door Zalma ZS

Ervaring (37)

Guille

1 jaar geleden

Het ding migliore che mi è capitata nella vita è staat staren met een natuurlijke schoonheid zoals Lexa, letterlijk la migliore! Goddelijk, sensueel en discreet. Selvaggio e tenero, non puoi chiedere di più! Voglio già repeatere!!

Mat

1 jaar geleden

Het kan niet anders dan dat de abbia mai incontrato is. Het is een plezier zoals je zult voelen, plezier hebben en bouillon eten geen ander. Als je een riempje hebt, is het tijd om niet gelijk te krijgen. Da rijpe più en più volte.

Martin

1 jaar geleden

Een echte verrassing, in deze wereld vol bugs en buggy's, je geeft wat je belooft. Per niet parlare della naturalezza delle sue curve, cosa che no si vede più. En tot slot, ik ga zijn seksuele competentie niet verliezen, weet alles en nog wat, hij is een genie. Zeer raccommandaat.
PS, ho già rijputo più volte ah.

Anoniem

1 jaar geleden

De combinatie van schoonheid en sensualiteit, niet c'è donna più piacevole in het zicht van de wet, altijd met respect en discretie, ik ben dol op haar en zal elke keer terugkomen als de potrò haar bezoekt

Max Max

1 jaar geleden

Dolce come nessun'altra, è naive e allo stesso tempo super hot... behoud quella zuiverheid da ragazzina ma sa benissimo come farti impazzire en farti provare un piacere immens.
Zo veel baci… soddisfa l'aspettativa orale che puoi avere when la incontri (pt) e finisce con te eat se stessi usscendo insieme. Er is een huid die niet kan worden aangeraakt, aangeraakt en afgeveegd….
Ik word verliefd... ik word verliefd!!!!

Facu

1 jaar geleden

Eerlijk gezegd, een zeer interessante ervaring. Ze is erg mooi en goddelijk. Ik kan over alles praten, de serata è stata un piacere. Afgezien van de sessie absoluut fantastisch 10/11

Ferxxo

1 jaar geleden

Het zijn veel mensen, de tijd die ik met Lexa heb doorgemaakt was ongelooflijk, het is allemaal uitgekomen dat ik wilde weten dat ik niet gelukkig ben, ik ben veilig.
Un'altra cosa che non mi avevano mai fatto ridere così tanto (in una riunione) è molto divertente! Mijn zoon voelde altijd mijn agio, saluti!

Alessandro

1 jaar geleden

Deze dame is helemaal ciò di cui a uomo heeft bisogno nella sua vita, het moment waarop je zult slagen zal ongelooflijk zijn, anderen die mooi en intelligent zullen zijn, je zult je liefde voelen en niet, je zult meer piekeren, wie zal dat niet zijn , Ik zal een uniek moment beleven wie !!! Hartelijk groeten!!!!

Ragnar

1 jaar geleden

Ho adorato Lexa, een onbetwistbare die voor altijd in mijn geheugen gegrift zal staan, is een dame, haar perfecte lichaam en die morbide en mooie huid die ze heeft, heel fris, aardig en altijd van een goed karakter. leto di conocerti

PABLO

1 jaar geleden

Een unieke hoop, een geweldige dame geeft je alles, zelfs als je het niet wilt, je voltooit accanto en geme op een manier dat je impazzire Ripetibile zonder dubbio bent

Tegen Diego M.

1 jaar geleden

ufff, hoe het te beschrijven, een diverse ervaring van allemaal, met een moeilijke categorie van trovare in een ragazza van zijn tijd, het is attent voor iedereen, altijd verrassend, erg cool.
Ik weet zeker dat u een vertrouwensbrief hebt en niet een klant bent die een grote kans heeft, maar als u gratis deelneemt, niet ho mai fretta of guardo l'ora, baci appassionati e coccole che ti fanno sentire unique.
Ik zie niet de tijd die beschikbaar is voor bezorging.

Vendetta

1 jaar geleden

Lei è cualcosa di incredibile.
100% waar.
100% effectief.
Sexy, genereus, giovane, goddelijk, positief persoon.
Je kunt deze ragazza... de ricorderai niet de rest van je leven kwijtraken.

Fidati di me, non c'è nessun'altra donna in Argentina come lei.

z

1 jaar geleden

Non c'è migliore signora di compagnia. Ze is een koningin en ze behandelt je altijd als een koning. Het enige probleem is dat de foto fuorvianti is, aangezien de persoon erg mooi is. Als je iets buitengewoons gaat meemaken, zal ik het geen seconde missen.

John

11 maanden geleden

Davvero uitstekend! Van 10 tot 10 in de bekende modus. Molto tenero en allo stesso tempo molto passionale. La spettacolare echt!

John

11 maanden geleden

Davvero spettacolare. Het is een 10 in ogni modo. Molto tenero en passioneel. Spettacolare!

bestrijden

11 maanden geleden

Mooi, aardig, je zult heel erg je liefde voelen (belangrijk voor degenen die verlegen zijn zoals ik).
Er is een bello van persona che snelle foto. Sesso incredibile, sotto all gli aspetti.
Farei ook een reis met lei per giorni die ik zeker zal amuseren!

Carlosmusicus kunst M.

11 maanden geleden

Mijn geluid sentito stoorde mijn lief. Persoonlijk heb ik een goed gevoel bij lei... en ik dacht dat hij ook met mij las. Ik ben geen gemakkelijke jongen, maar hij is aangepast aan wat ik wil. Comment meglio tra qualche giorni

Carlosmusicus kunst M.

11 maanden geleden

Mijn gevoel voor mijn agio ... Ik geloof dat we aangenaam zijn, tenminste omdat ik gezaaid ben ... Ik ben geen gemakkelijke jongen, ik zei dat ik alles deed wat ik wilde doen en dat was door niemand geboren. ... In tra qualche giorno commenterò di più

Marian

11 maanden geleden

Cosa dire di TALE DONNA (in maiuscolo), de parole non sono all'altezza. Non lascio commenti su altre ragazze ma en esta caso è onmogelijk non farlo. Allereerst hebben haar energie en haar schoonheid me overweldigd, ook al vermoedde ik op de foto dat ik persoonlijk hallucinant was. Alleen met een glimlach wordt de wereld bekeken en ervaren hoe valgono la pena zich voordoet. Per coloro che sono interesatis ai dati, l'appartamento è zeer aanhankelijk en discreet, lei è bellissima, con un corpo minuscolo ma con le curve dove devono essere, il viso di una bella ragazza, a pelle che crea pendenza, un bel trattamento da Fidanzato en vibrazioni ongelooflijk eenvoudig. A letto, sa cosa sta facendo nonostante il suo viso dolce e ti fa sentire un re, ma devi trattarla como la regina che è. En bijna niet sprekend, kon ik niet praten omdat ik mijn hoofd zal verliezen en niet naar huis zal terugkeren.

Alessandro

10 maanden geleden

Gli do 5 ⭐️. Ero in Argentinië in vakantie en
Hoe vreemd het ook is, het is 100% betrouwbaar
De Raad is heel aanhankelijk en zonder poespas, super aanhankelijk en zachtaardig.
En het belangrijkste is de COSPLAY. Hallo Tutti.

zak1

10 maanden geleden

Sono stato con lei di recente, het was mijn neef volta in deze wereld, ero erg nerveus, gliel'ho raccontato en lei wist hoe en was d'accordo in modo eccellente, bella ovunque guardi, puoi parlare di tutto con lei, pazza. In privé, niet devi chiedere nulla. Super goed.

Kapo Guatapé

10 maanden geleden

ragazza dal carattere dolce. Immagini legitiem, zaai uw foto in uw echte leven. Hij heeft een fantastisch lichaam, dit profiteert van het feit dat hij gekleed was. Het belangrijkste is dat er goede aandacht en een aanhankelijke persoonlijkheid is, je bent zeer onberispelijk in je werk, maar er heerst een natuurlijke en rustige sfeer als je door de tijd gaat met iets dat geen mechanische routine zaait.

Noelia

9 maanden geleden

10 punten, het was mijn eerste volta met een ragazza en niet dovevo dirle niente, sapeva was algo fare en como de situatie op een bepaald moment, veel meer een ongelooflijke interesse, dat je kunt praten als je algo met lei

Diamant identificatie

9 maanden geleden

De waarheid is een unieke ervaring, niet alleen mooi en super sensueel, maar ook de behandeling is ongelooflijk en super interessante gesprekken.

We hebben een ongelooflijke reis gehad en het was ongelooflijk, een gezelschap in elk opzicht, er is altijd iets interessants geweest van degenen die praten en vreugde uitstralen. Zelfs de gentiluomo is een vredig ding.

Ik hield heel veel van hem, uiteraard bleef hij ad andarci, en dat deed hij altijd.

Ariel

6 maanden geleden

Ciao
Ik wilde mijn ervaring met Lexa gedurende 4 maanden delen.
Innanzitutto leest zoals op de foto, ze is een unieke dame op de wereld, mooi, heel sociaal, sexy en soprattutto intelligent.
Ik kom aan bij het appartement, ga naar de badkamer om het te poetsen.
Als u het uitzicht gebruikt, kunt u een soortgelijke vergelijking maken. maak het delizioso en il migliore. Dopo l'ora me ne sono andato sentendomi felice. mijn verhaal afmaken Ik had plezier met lei
Tornerò klaar met lei voor de derde volta

God

5 maanden geleden

Sono arrivato, mi heeft een enorme verscheidenheid aan bevande aangeboden, fiori e heeft alles op een ongelooflijke en absoluut professionele manier voor mij voorbereid, een buitengewoon mooie dame, zorgt voor gemoedsrust.

F

twee maanden geleden

MOLTO GOEDE EXPERIENZA Sessueel voelde mijn fatto ook heel erg aan mijn agio, è zeer carina en originale, consiglio l'esperienza, wat 10 waard is. Il suo moda di essere è incredibile.

Manuel

twee maanden geleden

De mooiste en meest sexy vrouw met wie ik vandaag ben. Je zult altijd een vuur voelen, en soprattutto è heel charismatisch, als je ziet dat hij het niet met geweld doet, ma piuttosto è cool. Een leven van sessie, che dire… Als je de man bent met de man, de migliore xp die je met een klein beetje kunt zien. Hij zal rijpen tussen de 1000 volte

Augustinus

twee maanden geleden

Het beste zonder dubbio, super aanhankelijk en attent, intelligent en mooi, is 100% waard.
Een super goddelijke donna, tutta naturale en le migliori esperienze in tutti i sensi, mi sono innamorata..

buitenlandse idioot

twee maanden geleden

Mijn bezoek was 3 keer:

De foto is echt en recent
Het lichaam is 100% natuurlijk
De hygiëne is perfect
Abiti sexy, lingerie: perfetti

aanbevolen

Ariel

twee maanden geleden

Voglio condividere con lei mia esperienza di qualche mese fa.
Als we contact met je opnemen via WhatsApp, gaan we akkoord met deze dag en nu en als het aankomt, gaat het open en het uitzicht wauw 😍 wat een mooie dame in elk detail ♥️. Vado in bagno per una piccola dccia, esco e la vedo red. We zijn begonnen met een willekeurige bacio 💋 voor een mooie Piet tot Vol, we hebben de fodera geopend en alles kwam eruit, we hebben het op de beste posities afgemaakt, we zijn klaar en het was in verval. Door het tempo en de hele seconde heen, is er een moment waarop ik weet dat ik beter kan worden, en deel de tweede scopata en basa, mijn Cambioto en de salutato, mijn repromesso van de rivederla perché valeva ogni peso, ho aperto migliaia di donne ma nessuna come lei, chi le fa del male moet een idioot zijn
Ik ben blij dat ik het heb gevonden en geniet er zo lekker van 😋

Daniele

twee maanden geleden

Ik kan het vinden van Lexy vinden. Dit is de bom die je op de foto en in de video kunt zien. Sono ging het zoeken in je liefdevolle en ordelijke appartement in Palermo. Ik heb wat dingen aangeboden en een beetje abbiamo chiacchierato. Terwijl ik met de camera bezig ben, heb ik een aanbod van lingerie-opties voor mijn armatuur en de grote piccola die als een trovare wordt beschouwd. Dat is een Catwoman-masker; un festa per gli occhi wanneer je terugkeert naar de bagno indossando quello.

Tralascerò i dettagli più intiem een ​​letto, ma lei è uiterst accomodante en niet credo dat je kunt zeggen dat je incontrata bent. Ze krijgen niet alleen het soort service dat routine biedt, maar alleen als je me vertelt dat je er niet over hoeft na te denken. Bied 100% zoals beloofd en anderszins.

Asymmetrisch

1 maanden geleden

Het is een mooie vrouw, de foto geeft niet de sensualiteit weer die gepaard gaat met het monument van het lichaam.
Intelligente, ma davvero, niente chiacchiere, tutto contenuto, delizioso. Let op, delicaat als je het nodig hebt.
Om de passie te bewaken... Dio... wordt de dimensie groot, super origineel, en extreem pervers. Terwijl ik mijn hoofd, mijn wil en mijn ego zal verliezen.
Het kan zijn dat u veel van uw leven wilt genieten.
Er is een Succubus 100%, die deel uitmaakt van het spel dat de animatie van de taart maakt.

John

1 maanden geleden

Een ervaring van een andere livello
Super 🔥🔥super bravo of wat dan ook, ik ben weg en daar rusten we eindelijk uit om over het leven en de muziek te praten.
Ik ben dol op en tornerò per saperne di più..!!

James

1 maanden geleden

Het perfecte lichaam dat eerder is gezien. Geen chirurgische ingreep. Gewoon pure perfectie. Lei en calda en le piace.

Ulisses H Quinn

1 maanden geleden

De mogelijkheid om het keer op keer te zien is nu een lastig moment. Het is gemakkelijk om te denken dat dit waar is en dat het niet così...innanzitutto de foto geeft geen giustizia weer, Lexy is erg mooi in mijn leven en heeft me momenten van ongelooflijke momenten in ogni incontro geschonken. Inoltre è vermakelijk, intelligent en absoluut fantastisch. Zelden zal mijn hanno fatto speciaal aanvoelen tijdens het lezen.

Ivan

twee weken geleden

È bellissima e si prende meravigliosamente cura di te, è super carismatica e ti lascia desiderare sempre di più.

laat je ervaring achter

*